31 Ekim 2012 Çarşamba

Samsung'dan Galaxy Premier'i

Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Galaxy Nexus modeli GT-I9250 kod adına sahipti. Yaz ayından bu yana Samsung'un GT-I9260modelinin çıkacağı konuşuluyorduGoogle'ın Nexus 4 ile LG'ye verdiğitelefon yetkisi Samsung'un elinden alınmış oldu.
Galaxy Nexus ile benzer kasa yapısına ve ekrana sahip olan Galaxy Premier, TI OMAP 4430 işlemcisi yerine, 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP 4470 işlemcisiyle geliyor. ARM Cortex A9 tabanlı bu işlemciye PowerVR SGX544 GPU'su eşlik ediyor.

4.65 inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED HD ekranın kullanıldığı Galaxy Premier, Samsung Galaxy S3'te kullanılan 1.9 Megapiksel ön kamera, 8 Megapiksel ana kamera, 2100 mAh batarya, Bluetooth 4.0WiFiGPS ve NFC gibi yenilenen özelliklere sahip.
1 GB RAM ile gelen Galaxy Premier, iki farklı dahili hafıza seçeneği sunuyor. ve 16 GB dahili hafızaya ek olarak kullanıcılar microSD ile hafızaları daha da genişletebiliyor.
Samsung Galaxy S II ile Galaxy R arasındaki ilişkiyi Galaxy S III ile Galaxy Premier arasında kurmak da mümkün. Galaxy R da Avrupa ve Asya pazarları için çıkarılmış, Galaxy S II’nin biraz altında ancak yine onun kadar iddialı özellikler barındıran bir cihaz olarak dikkat çekmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder