4 Ekim 2012 Perşembe

Samsung Galaxy S3 Mini Mi?


Samsung'un, Galaxy S3 Mini adında bir cihazı 11 Ekim'de tanıtması bekleniyor.Gelen iddialara göre Samsung, Galaxy S3 Mini adında bir telefon piyasaya sunacak fakat bu telefon nasıl olacak o konuda pek bir bilgi yok.

Galaxy Ace 3 ya da Galaxy Wonder 2 modeli gibi modeller üzerinde çalıştığı düşünülen Samsung'un, Almanya'da yolladığı davetlerde ortaya çıkan S logosu akılları karıştırdı.Samsung'un Hindistan ve Çin pazarı için duyurduğu Galaxy S Duosmodeline benzer ve gelişmiş bir modelin, Galaxy S Mini ya da Galaxy S3 Mini adında tekrar satışa sunulması bekleniyor.



Samsung Galaxy S Duos S7562Samsung Galaxy S3'teki TouchWiz Nature arayüzü ve tasarım detaylarıyla dikkat çekmişti. Fakat teknik özellikleri tüm beklentileri alt üst ediyordu. Cihazda 1 GHz hızında çalışanARM Cortex A5 tabanlı işlemci, Adreno 200 GPU'su, 4 inç TFT kapasitif ekran, 480 x 800 piksel ekran, 5 megapiksel kamera, 4 GB dahili hafıza,0.3 megapiksel ön kamera, 1500 mAh 
batarya gibi teknik özelliklere sahipti.Eğer konuşulanlar doğru çıkarsa Samsung Galaxy S3 Mini, haberimizdeki resimlerden de gördüğünüz Galaxy S Duos modeline benzeyecek ve 4 inçekran ile gelecek. Samsung'un bu modeli en kötü çift çekirdekli bir işlemciyle desteklemesi bekleniyor. iPhone 5 ve 4S'e karşı büyük telefon almak istemeyen kullanıcıları anca güçlü ve nispeten ufak bir telefonla baştan çıkarabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder