3 Mayıs 2013 Cuma

VE SAMSUNG GALAXY S4!!!!!

Galaxy S4’ün de Galaxy S3’le benzer tasarımda gelmesi az da olsa bu etkiyi yaptı.Peki neden iphone 5 gibi bir hayal kırıklığı oluşturmadı nedeni ortada Samsung biz aykırıyız biz belli bir guruba hitab ediyoruz bizim kullanıcımız belli gibi söylemlere girmedi ve kendine artı kattı apple su anda yeni modeliyle ilgili radikal adımlar atacağı doğrultusunda camiasını ve takipçilerini motive ediyor.Şimdi tasarım konusunda kullanıcıların beklentisinin bunun biraz daha üstünde olduğunu söyleyebilirim. Ancak Galaxy S serisi ve aynı seride telefonların benzer olmasının da çok acayip bir yanı yok aslında.Ekran özelliklerine gelecek olursak, Galaxy S3’ten sonra yepyeni bir ekranla karşılaşıyoruz. 5 inç Full HD Super AMOLED ekran Sammy’nin piyasaya çıkardığı en iyi ekran özelliklerine ve görüntüsüne sahip.

Yazılım olarak bildiğiniz gibi güncellemeden sonra pek bir fakları kalmayacak. Android 4.2 ile gelen S4’te farklı olarak şimdilik Samsung’un eklediği bazı ilgi çekici bulunuyor. Galaxy S4’te Android’in üstüne bir çok uygulama ile gelmesi diğer Android telefonlarla arasında olan avantajı ortaya çıkarmaya yönelik olabilir.
Samsung düzenlediği etkinlikte Galaxy S4'ü tanıtırken ilk bombası Çift Kamera özelliğinde oldu. Ön ve arkada bulunan çift kamera özelliği ile kamera görevinin yanısıra çok sayıda görevi de yerine getiriyor. Mesela video çekerken aynı anda iki kamerayı da kullanabilirsiniz. Yani video çekimi yaparken aynı anda kendinizi de çekmeniz mümkün olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder