15 Ekim 2012 Pazartesi

Nokia Lumia 900


Nokia yeni Lumia akıllı telefon serisini 2011 sonlarında tanıtmıştı. Firma şimdi de bir buçuk sene sonra dört yeni Nokia Lumia akıllı telefon modeli ile karşımızda: Lumia 610, Lumia 710, Lumia 800 ve Lumia 900. Tüm Nokia Lumia akıllı telefon modelleri Microsoft Windows Phoneişletim sistemi ile çalışıyor. Serinin en gelişmiş akıllı telefonu olan Nokia Lumia 900 Windows Phone 7.5 Mango işletimsistemine sahip. Zarif bir tasarıma sahip olan Nokia Lumia 900 akıllı telefonun 4.3 inç büyüklüğünde ClearBlack AMOLED ekranı, 1.4 Ghz gücünde tek çekirdek işlemcisi ve Carl Zeiss lensli 8 megapiksel dijital kamerası bulunuyor.

Windows Phone 7.5 Mango işletim sistemine sahip Nokia Lumia 900 son derece kullanıcı dostubir akıllı telefonTelefonun gayet iyi organize edilmiş olan Nokia Tiles kullanıcı arayüzü özellikle daha önce Nokia Lumia modelikullandıysanız gayet hoş ve kullanışlı. People Hub özelliği sevdikleriniz, yakınlarınız ve arkadaşlarınızla sürekli kontak halinde olmak için ideal bir çözüm getiriyor. Cihazdaçeşitli e-posta seçeneklerinin yanı sıra Microsoft Office desteği de bulunuyor. 1.4 GHz gücünde tek çekirdekli işlemcisine rağmen Nokia Lumia akıllı telefon gayet hızlı tepki veriyor. Birkaç tıklama ile dilediğiniz uygulamaya ulaşabiliyorsunuz. 8 megapiksel çözünürlüklü dijital kamera uygulaması ile güzel fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Telefonda çeşitli müzik seçeneklerinin yanı sıra navigasyon ve diğer uygulamalar da mevcut. LetsGoMobile olarak Nokia Lumia 900 akıllı telefonun bugüne kadarki en iyi Windows Phonemodeli olduğunu söyleyebiliriz. 
Zarif bir tasarıma sahip olan Nokia Lumia 900 Windows telefonu siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile ve tahmini 1.550 TLfiyatla satışa sunulmuş durumda. Nokia Lumia 900 fiyat / kalite olarak çok iyi bir seçenek oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder