10 Ekim 2012 Çarşamba

Galaxy MUSIC ile Hayata Bakış

Samsung, Android 4.0 işletim sistemi ile çalışan yeni akıllı telefonu Galaxy Music’i görücüye çıkardı. Telefonda yer alan özel müzik tuşu sayesinde müzik menüsüne hızlı bir erişim sağlanabilir. Galaxy Music HDSPA, HSUPA, EDGE/GPRS ile uyumlu.
Samsung Galaxy Music 3 inç’lik, QVGA çözünürlüklü TFT bir ekrana ve 3 megapiksellik sabit odaklı, flaşsız bir arka kameraya sahip. Günümüz standartlarına göre oldukça küçük bir ekrana sahip olan telefonun giriş seviyesine uygun olması ve fazla pahalı olmaması bekleniyor. Video oynatma özelliği bulunmayan telefon WVGA çözünürlüğünde video da kaydedebiliyor. 3.5 mm bir kulaklık portuna sahip olan cihaz, çeşitli ses formatlarını destekliyor. Galaxy Music’in radyosu Samsung Touchwiz arayüzünü ve RDS teknolojisini de barındırıyor. Android işletim sistemli telefon ile Google’ın Android servislerine de ulaşmak doğal olarak mümkün. Galaxy Music GPS, entegre hoparlör ve Bluetooth 3.0 teknolojisine sahip. 
512 MB RAM,4 GB dahili hafıza, 32 GB micro SD kart desteği gibi giriş seviyesi özelliklere sahip olduğunu görüyoruz.
3.0 inç büyüklüğünde 320 x 240 piksel çözünürlüğünde TFT LCD giriş seviyesi ekrana sahip olacak Galaxy Music3 Megapiksel sabit fokuslu kamera, 1.300 mAh batarya gibi ek donanımlara sahip.
WiFi, WiFi Direct, GPSGLONASSFM gibi özelliklerin yanında çift hoparlör ile üst seviye kalitede müzik deneyimi sunacak olan telefon,Samsung Galaxy Beam gibi dahili projeksiyon cihazına sahip. Bu beklenmedik hamleyle şaşırtan Samsung9 lümenlik WVGA projektörü Galaxy Music'in içerisine yerleştirmiş.
Android 4.0.4 ICS ve TouchWiz arayüzüyle çıkacak olan modele Android 4.1.1 güncellemesi de verilecek. Galaxy S3'teki SoundAlive ve SRS gibi ses teknolojilerini destekleyen Galaxy Music, müzik oynatıcıya hızlı erişim tuşu gibi ek özelliklerle donatılıyor. Ürünün kulaklık çıkışı da gelen bilgilere göre son derece güçlü olacak.
110.1 x 59.0 x 12.25mm boyutlarında olan Galaxy Music, 106.9 gram ağırlığında. Projeksiyon cihazı bulunan bir telefon için kalınlık iyi seviyede denilebilir.
Samsung, Galaxy Music'in tek SIM kartlı ve çift SIM kartlı modellerini de hazırladığı açıklandı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder