23 Eylül 2012 Pazar

Galaxy S3 Yeterli Mİ?


Galaxy S,Galaxy S2 derken Galaxy S3'de geldi ve samsung bu modeliyle piyasadaki android telefonlarda çıtayı dahada yukarı taşıdı ve artık herkes dört gözle Iphone 5'i bekler oldu.Samsung S3 ile beraber Iphone'u makaraya alan videolarına başladı.Benimde ilk izlenimlerini edindiğim bir unboxing videosu yayınlayalım bakalım dedik beğenilerinize.






Birazda karşılaştırmalı test sonuçlarına bakalım.




Birçok testte liderliği ele geçiren Galaxy S III’ün 1.4GHz hızındaki dört ARM Cortex-A9 işlemcileri hem düşük güç tüketiyor hem de rakip platformlar karşısında üstün performans sergiliyor. Exynos 4412 böyle ise Exynos 5250′nin performansını hayal bile edemiyoruz. Samsung’un neden bu çipseti kullanmadığını şimdi daha iyi anlamaya başlıyoruz.
Neticede bu tarz telefonları almak ve kullanmak bir ayrıcalık diyebiliriz neden mi çünkü aynı anda fotoğraf makinası,telefon ve bilgisayar e-reader gibi birçok işlevselleği üzerlerinde barındırıyorlar.Türkiye şartlarında fiyatları biraz ağır olsada alınabilecek en iyi telefonların başında geliyor Galaxy S3.Benim şahsi fikrim ve kullandığım telefonu baz aldığımda ise(Galaxy S2)kasası ve birkaç teknik özellik haricinde çok büyük değişiklikler ve farklar yok.
Tercih yine size kalmış iş bu cihazları alma noktasına geldiğinde kimine göre zevkler ve renkler,kimine göre işlevsellik büyük bir çoğunluğa göre ise ekenomik boyut ön plana çıkıyor.Şimdiden galaxy severlere hayırlı olsun...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder